Další verze aplikace Evidence kaktusů a jiných sukulentů

Na web jsem umístil novou verzi Aplikace pro evidenci 0.9.

Aplikaci opět stahujte ZDE

Návod pro instalaci a používání stahujte (pro starší verzi), nebo online.

Hlavní novinkou je možnost exportu dat na šablonu pro tisk jmenovek. Tisknu je na Xerox Never Tear laserovou tiskárnou viz např. tento článek. Stačí jen vybrat co se má exportovat, zvolit velikost jmenovek a kliknout na „Generuj jmenovky“: 

Takhle to potom vypadá:

malé

velké

Vybrat jinou velikost, písmo, barvu atd. zatím nejde.

Po vytisknutí a nastříhání: můžeme jmenovky umístit k jednotlivým rostlinám: 


[Uložit článek jako *.pdf]

Komentáře(5)

  1. Radomir Vaněk's avatar Radomir Vaněk

    Dobrý den, program již nefunguje? Stáhnul jsem si kvůli němu Mozillu a hází mi to chybu: Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0

    Fatal error: Unknown: Failed opening required 'C:/Users/radom/OneDrive/Plocha/kaktusy/program kaktusy/Evidence kaktusu/kaktusy/index.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in Unknown on line 0

    Zveřejněn: 6.12 2020 v 9:54

  2. kaktusyunas.cz's avatar kaktusyunas.cz

    Na podnět Milana je aplikace upravena tak, že rod se sám automaticky přidává do seznamu po zaevidování nové rostlinné položky.

    Zveřejněn: 29.12 2015 v 17:57

  3. Milan's avatar Milan

    Kompletní seznam nemám, ale ideální by bylo, kdyby se rod sám automaticky přidal po zaevidování nové rostlinné položky s novým rodem. Potom by nebylo třeba vytvářet dlouhé seznamy, ale každý by měl v nabídce právě ty rody, které pěstuje a má zaevidovány.

    Zveřejněn: 15.12 2015 v 17:21

  4. kaktusyunas.cz's avatar kaktusyunas.cz

    Bohužel přidat je není možné. To bych musel sám. Je to dobrý námět pro další verzi. Pokud nyní máte seznam rodů, mohu je přidat do existující aplikace.

    Zveřejněn: 7.12 2015 v 19:07

  5. Milan's avatar Milan

    Dobrý den, chci se zeptat, jakým způsobem do rolovací nabídky rodů vlevo přidám další rod. Jsou tam jen kaktusy a já bych chtěl evidovat i sukulenty a mít je tam, ale nemůžu na to přijít.

    Zveřejněn: 7.12 2015 v 17:28

Napsat komentář (Volitelně)